molyneux-fable-neni-trilogie
Novinka Molyneux: Fable není trilogie

Molyneux: Fable není trilogie

Erik Omar

Erik Omar

18. 10. 2010 08:31
Reklama

Fable III již na konci tohoto měsíce udělá z této slavné značky ještě slavnějšího vývojáře Petera Molyneuxe trilogii, a tak by se mohlo nabízet, že půjde zároveň o poslední díl. To však šéf studia Lionhead rezolutně odmítá. Podle něj totiž po dohrání třetího dílu nebudou zodpovězeny všechny příběhové otázky, což teoreticky dává prostor případnému pokračování. Další díl tedy není vyloučený (jinými slovy: to, že se dočkáme Fable IV, je jistější než další řada Ordinace v růžové zahradě).

„Zapomeňte na slovo 'trilogie'. Nesnáším toto limitování. Neřeknu vám, jak Fable III konči, ale věřte mi, že nebudete mít pocit jako na konci trilogie,“ vypověděl na Eurogamer Expo Molyneux.

Peter tím chtěl vlastně říct, že dokud krávě teče mléko, má cenu ji dojit. A vlastně proč ne? Když se budeme u titulů ze série Fable bavit, nemáme s touto filosofií nejmenší problém. Jak už jste byli informováni na začátku novinky, Xbox 360 verze Fable III zaútočí na evropské obchody 29. října. PC verze by pak měla dle německého Amazonu vyjít až 1. března 2011.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama