dalsi-naznaky-konzoloveho-diabla-3
Novinka Další náznaky konzolového Diabla 3?

Další náznaky konzolového Diabla 3?

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

27. 10. 2010 11:57 6
Reklama

V rámci kolínského GamesComu se samozřejmě mluvilo o Diablu 3 a v jednom z rozhovorů se Jay Wilson, hlavní designér hry, zapletl do tématu možného portu pro konzole. Řekl tehdy, že se tým samozřejmě zaměřuje na dokončení PC verze, pokud by však měla být některá z her od Blizzardu skutečně představena na konzolích, bylo by to právě Diablo.

Dnes se k těmto úvahám přidávají další dvě, a to od Jasona Bendera a Christiana Lichtnera, tedy jednoho ze senior designérů hry, resp. art directora. „Jsem si jistý, že by každý z nás velmi rád viděl Diablo na konzolích, právě teď se ale soustředíme na to, co leží před námi. Na druhou stranu, kdo ví, co nás čeká v budoucnu,“ položil řečnickou otázku Bender, aby mohl jeho kolega Lichtner dodat, že právě Diablo by konzolím skutečně slušelo: „Je to jedna z her, která by opravdu šla přepracovat na konzole.“

Je tedy hezké, že se zaměstnanci se svým šéfem shodnou, znamená to pro nás ale něco konkrétního? Konzolové Diablo III se skutečně nezdá nereálné, možná se ale dočkáme až s dalším dílem, nebo úplně jinou hrou.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama