vyvojari-king-s-bounty-s-novou-hrou
Novinka Vývojáři King’s Bounty s novou hrou

Vývojáři King’s Bounty s novou hrou

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

27. 10. 2010 12:57
Reklama

Společnost 1C se pouští do premiérové výroby MMORPG a nás může jen těšit, že se o jeho vývoj postarají tvůrci povedeného King’s Bounty. Novinka ponese název Royal Quest a zůstane věrná fantasy světu plného všemožných monster a omečovaných hrdinů. Země, ve které se bude Royal Quest odehrávat, se nazývá Aura a hráči budou mít za úkol vyprášit z ní temné alchymisty. Ti totiž plení a pustoší krajinu za účelem získání vzácného minerálu, vhodného k jejich okultním pokusům. To se samozřejmě nelíbí králi, a tak hledá vhodného hrdinu, nebo celou skupinu, která by mohla tenhle problém vyřešit. Jako odměnu by pak hráči měli dostat hrad. Wow!

Tolik k informacím o příběhovém pozadí, protože vás stejně zajímají především herní mechanismy. Na tomto poli nechtějí vývojáři očividně zkoušet a experimentovat. Nabídnou tedy PvE mód, v rámci kterého budete prozkoumávat dungeony, vydáte se za hledáním pokladu a rozdáte si to v soubojích s nejrůznějšími druhy nepřátel. Aby to ale byla sranda pro co nejvíce lidí, bude k dispozici také PvP režim, kde bude moci každý obsazovat hrady a přilehlé okolí. Nebojte se ale, že by šlo vždy jen o nějaká obrovská sídla. Samozřejmě, gildy si asi vyhlédnou něco většího, pro jednotlivce ale budou k dispozici menší a útulné hrady, na které by měli všichni stačit.

Co se týče třetí herní varianty, vývojáři chtějí všechno sloučit a chystají něco jako PvEvP, kdy budete moci soupeřit se živými hráči i s počítačem ovládanými soupeři ve stejném čase. A ještě zajímavost na konec – lidé z Katauri Interactive chtějí do hry zakomponovat elementy. Pokud tedy budete chtít bojovat s ohnivou potvorou, obyčejným mečem se budete moci leda tak šťourat v zadku. Potřebovat budete ohnivý a tak dále. Do vydání hry ale tak jako tak zbývá minimálně rok – datum je nastavené na začátek 2012 – takže není vyloučeno, že se vše vyřčené může ještě několikrát změnit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama