objevte-svou-podobiznu-v-zaklinaci
Novinka Objevte svou podobiznu v Zaklínači

Objevte svou podobiznu v Zaklínači

Marek Švrkala

Marek Švrkala

29. 10. 2010 17:48 11
Reklama

Zajímavou příležitost mají všichni fanoušci polského RPG Zaklínač. Dva výherci soutěže, která momentálně probíhá na Facebooku, se objeví jako jedna z postav v druhém dílu populární série. Pokud máte zájem a je vám více než 18 let, stačí zapojit kreativitu, sehnat vhodný kostým a udělat fotku. Tu musíte na stránkách soutěže nahrát do 15. listopadu, a pak už nezbývá, než vyčkat na vyhodnocení. Dva šťastlivci vedle svého herního dvojníka získají také jednu kopii druhého Zaklínače, aby se na sebe mohli bezplatně podívat.

Druhý díl v České republice nesmírně populární hry založené na románech Andrzeje Sapkowského u nás před několika dny získal oficiálního distributora. Je jím společnost Comgad, nástupce rozpadlého českého CD Projektu. O lokalizaci se tak postará stejný tým, který stojí za naší verzí jedničky. Narozdíl od ní ale bude pokračování bez českého dabingu.

"Dáváme si velice záležet, aby lokalizace byla na špičkové úrovni, proto na překladu pracují zkušení odborníci s praxí z předchozího dílu a se znalostmi nejen hry samotné, ale i celé série knih, jíž jsou velkými příznivci. Práce na takovém projektu je pro ně velkou výzvou," řekl koordinátor překladu Zdeněk Špindler. "Stejně jako u předchozího vydání hry se nám podařilo zajistit i svolení užívat přesnou terminologii knihy a držet se knižní předlohy," dodal Špindler.

RPG Zaklínač 2: Vrahové králů vyjde na PC v první čtvrtině příštího roku. Více se dočtete v našem preview.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama