super-meat-boy-mozna-vyjde-krabicove
Novinka Super Meat Boy možná vyjde krabicově

Super Meat Boy možná vyjde krabicově

Marek Švrkala

Marek Švrkala

4. 11. 2010 12:23
Reklama

Původně plánované listopadové vydání arkády Super Meat Boy na Nintendo Wii bylo nedávno odloženo. Vývojáři se totiž nemohli vejít do 39 MB, což je limit Nintenda pro hry na službě WiiWare. Týmu se soubor stále zmenšit nepodařilo, hledá se tak nové řešení. Jedním z nich je Super Meat Boy vydat krabicově. „Pokud bychom se rozhodli najít vydavatele a udělat krabicovou verzi za 20 dolarů (s bonusy), která by na Wii vyšla později, vydrželi byste?“ ptali se šikulové ze studia Team Meat na svém Twitteru.

Fanoušci odeslali spoustu odpovědí. Někteří z nich navrhovali hru vydat epizodicky, dostali ale zápornou odpověď. „Ne, žádné rozdělování. Není to tak jednoduché. Je kolem toho velmi hodně práce. To by vydání odsunulo ještě dál než krabicová verze,“ odpovědělo studio. Situace je tak nadále nejasná.

„Limit velikosti je velký problém. Hledáme různá řešení. O tom, co můžeme dělat, jednáme také s Nintendem. Chceme vše vyřešit tak, abychom vydali co nejlepší verzi naší hry,“ vysvětlil ještě zástupce vývojářů na serveru Shacknews. Super Meat Boy je již dostupný na XBLA, PC verze vyjde v listopadu. Na Wiičku si tedy budeme muset ještě počkat. Doufejme, že uspokojivé řešení najde Team Meat co nejdříve.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama