miri-treti-diablo-take-na-konzole
Novinka Míří třetí Diablo také na konzole?

Míří třetí Diablo také na konzole?

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 11. 2010 12:27 3
Reklama

Blizzard na svých stránkách hledá zkušené programátory pro vývoj konzolové verze Diabla. Port třetího dílu legendární RPG série pro Xbox 360 a PlayStation 3 je tak zase o kousek pravděpodobnější. „Zkoumáme možnosti tvorby Diabla na konzole. Momentálně se snažíme sehnat několik zkušených programátorů pro konzolový tým Diabla 3,“ uvedl Blizzard, který se rozhodl vysvětlit zveřejněné inzeráty (shání hlavního designéra, programátora a zkušeného producenta výhradně pro konzolovou verzi).

„Jak jsme řekli už v minulosti, se speciální úpravou hratelnosti může koncept Diabla konzolím sedět. Zajímá nás tedy, zda by se někteří talentovaní vývojáři měli zájem zúčastnit takového projektu,“ píše se na komunitním webu třetího Diabla. Avšak hledání nových zaměstnanců stále nelze brát jako definitivní potvrzení vývoje. „Rozhodně to ale neberte jako oznámení konzolového titulu. Prioritně vytváříme Diablo III pro Windows a Mac a nedovolíme jakékoli zdržení těchto verzí.“

Diablo se již na konzolích objevilo, v roce 1998 (více než rok po PC verzi) vyšel první díl pro PlayStation. Ovládání nebylo vůbec špatné, zábavu přinášel i kooperativní mód. Podobně upravená verze by mohla dobře fungovat i na dnešních přístrojích. Co si myslíte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama