zaklinac-2-byl-odlozen-na-kveten
Novinka Zaklínač 2 byl odložen na květen

Zaklínač 2 byl odložen na květen

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 11. 2010 15:55 2
Reklama

Druhý díl akčního RPG Zaklínač má stanovené přesné datum vydání. Hra byla nepatrně odložena, místo původně plánované první čtvrtiny příštího roku se dočkáme až 17. května. V den světové premiéry Vrahové králů dorazí i k nám a to v české lokalizaci (pouze titulky bez dabingu), kterou připravuje společnost Comgad.

„Rozhodli jsme se datum vydání trochu posunout, abychom tak získali více času na co největší vyšperkování celé hry,“ řekl Adam Badowski, vedoucí projektu v CD Projekt RED. „Samozřejmě víme, že hráči by Zaklínače 2 chtěli co nejdříve, ale věříme, že nám to odpustí. Jsme přesvědčeni, že doba strávená vylepšováním hry za tu trochu čekání rozhodně stojí.“

Tvůrci z CD Projektu odhalí další informace ve čtvrtek 18. listopadu. Od 18:30 hodin proběhne tisková konferece, která bude přenášena i na oficiálních stránkách hry. V živém online přenosu bychom se mohli dočkat například odhalení sběratelské edice. Tvůrci již dříve řekli, že její obsah bude patřit k absolutní špičce. O všech zajímavých novinkách z konference si budete moci přečíst také na Hrej.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama