predobjednavka-zaklinace-2-na-gog
Novinka Předobjednávka Zaklinače 2 na GOG

Předobjednávka Zaklinače 2 na GOG

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

18. 11. 2010 18:10 5
Reklama

Na stránkách služby Good Old Games jsme byli až doposud zvyklí pouze na staré dobré hry (jak ostatně napovídá samotný název), které už dnes nejsou běžně k sehnání. To se, počínaje dneškem, mění. Před několika minutami totiž vyšlo najevo, že si budete moci předobjednat chystaný druhý díl RPG Zaklínač přímo na GOG.com.

Kromě toho, že k předobjednávce dostanete navíc spoustu bonusů (soundtrack, manuál v PDF, in-game mapy, vystřihovánku v PDF, "making of" videodokument, jednu klasiku zdarma ke stáhnutí) si navíc nebudete muset lámat hlavu s žádnou DRM ochranou, neboť dostanete skutečně pouze instalační soubor, který můžete jakkoliv kopírovat, instalovat, stahovat až do aleluja, zkrátka si s ním dělat, cokoliv uznáte za vhodné.

A pokud by vám ani to nestačilo, tak vězte, že teď sice za Zaklínače 2 zaplatíte 44 eur, ovšem jakmile hra skutečně vyjde, tak budete peněžně kompenzování oproti skutečné ceně v dolarech právě o tu částku, která bude rozdílová mezi cenou v dolarech a cenou v eurech. Druhý Zaklínač navíc bude k dostání v pěti jazykových verzích - anglické, německé, italské, francouzské a španělské, přičemž už ze samotné podstaty hry nebude žádný problém do ní nainstalovat českou lokalizaci.

Pokud jste si někdy stěžovali na praktiky velkých firem, které po vás žádají různé autorizace a podobné zhovadilosti, tak zde máte opačný extrém - uvidíme, jak bude tento projekt úspěšný, přičemž nezastíráme, že nám je tato aktivita velmi sympatická. Zbývá dodat plánované datum vydání - 17. května 2011.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama