halo-film-bude-slibuje-microsoft
Novinka Halo film bude, slibuje Microsoft

Halo film bude, slibuje Microsoft

Marek Švrkala

Marek Švrkala

23. 11. 2010 14:36
Reklama

Přestože se několikrát zdálo, že film podle herní série Halo byl definitivně pohřben, není tomu tak. „Halo film bude,“ řekl na diskuzi v rámci americké Future of Television Conference: East Frank O’Connor z Microsoftu. Bývalý zaměstnanec Bungie, jenž nyní působí v Microsoftu, navíc naznačil, že by tento americký gigant mohl celý film sám financovat.

„Všichni chtěli film podle série Halo udělat - režisér, Microsoft i nejvýše postavení lidé ve filmových společnostech. Byla to záležitost právníků. Když jednali za zavřenými dveřmi, celá věc padla. Problémem bylo, že filmové společnosti nemohly vydělávat jinak, než na samotném filmu,“ vysvětlil O’Connor fakt, který zabrzdil natáčení.

Do budoucna není vyloučen ani vznik seriálu z Halo univerza. „Halo se nám zamlouvá také jako televizní seriál. Podívejte se na seriály HBO, jako je Bratrstvo neohrožených nebo Řím. Něco podobného by mohlo fungovat, svět Halo je přece ohromný,“ dodal zástupce Microsoftu, jenž ještě vše uzavřel: „Halo film bude. Nepotřebujeme ho, ale líbil by se nám. Rádi bychom, aby film viděly matky hráčů, protože by si naše hrdiny zamilovaly.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama