mrknete-na-prvni-zabery-z-flashpointu
Novinka Mrkněte na první záběry z Flashpointu

Mrkněte na první záběry z Flashpointu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

23. 11. 2010 12:35 1
Reklama

Vývojáři z Codemasters už minulý týden lákali na další díl taktické akce Operation Flashpoint prvním teaserem. Dnes pak do světa vypustili video plné gameplay záběrů. Uvidíte v něm pochopitelně vojáky, spíše než na samotnou akci se ale tvůrci traileru zaměřili na přípravu na boj a na zobrazení transportů jednotlivých jednotek. Od prostředí Tadžikistánu, kde se hra odehrává, si v Codies hodně slibují.

„Bohatá historie a výtečné geografické zasazení Tadžikistánu se skvěle hodí na akci ze současnosti, kde hrají prim vyspělé vojenské technologie. Konflikt můžeme zasadit do proměnlivého prostředí, které hráčům nabízí zajímavý terén k cestování a boji,“ uvedl producent Adam Parsons.

Vedle zajímavého příběhu a prostředí chtějí v Codies opět zabodovat hratelností. Hra by tentokrát měla sedět jak milovníkům hardcorových taktických akcí, tak fanouškům arkádovějšího pojetí stříleček. Umožní to kupa nastavení, která hru upraví podle priorit různých typů hráčů. Více se dočtete v našem preview. Operation Flashpoint: Red River vyjde v druhé čtvrtině příštího roku na PC, Xbox 360 a PlayStation 3. Vedle traileru přikládáme ještě nové screenshoty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama