world-of-goo-miri-na-ipad
Novinka World of Goo míří na iPad

World of Goo míří na iPad

Marek Švrkala

Marek Švrkala

23. 11. 2010 10:30 1
Reklama

Nezávislý hit World of Goo se brzy dostane na iPad. „Právě jsme skončili, čekáme jen na schválení pro App Store. Snad to stihnou před Vánocemi,“ napsali vývojáři ze studia 2D Boy na svém blogu. Verze pro iPad podporuje multiplayer, ovládat jej můžete až 11 prsty (klidně společně se zvířetem). Předělávky se časem dočkají možná také majitelé dalších zařízení od společnosti Apple. Vývojáři totiž nevylučují porty pro iPhone a iPod Touch. World of Goo zatím vyšlo na Nintendo Wii a PC.

Radost mohou mít rovněž pařani, kteří si už geniální koncept hry užili dosytosti. „Druhé World of Goo je možné. Určitě bychom na něm rádi dělali. Společná práce při tvorbě hry pro iPad nám připomněla, jak zábavné bylo tvořit originál. World of Goo 2 musí být perfektní pokračování jedničky,“ píše se na oficiálním blogu autorů. Nedá se než souhlasit.

Pokud jste náhodou poslední dva roky nezávislou scénu zcela ignorovali a World of Goo neznáte, rozhodně si přečtěte naši recenzi. Tento chytlavý titul s jednoduchým námětem stojí za vyzkoušení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama