ceska-verze-two-worlds-ii-se-opozdi
Novinka Česká verze Two Worlds II se opozdí

Česká verze Two Worlds II se opozdí

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

6. 12. 2010 17:40 1
Reklama

Firma Hypermax, která zajišťuje českou lokalizaci hry Two Worlds II, se rozhodla posunout vydání české verze tohoto RPG na leden příštího roku. Je samozřejmě škoda, že se hra nestihne vydat ještě před Vánoci, což byl i cíl Hypermaxu a podle toho to v lokalizačním týmu TWII CZ, alespoň podle velmi uvolněné tiskové zprávy, také v posledních týdnech vypadalo - pracovalo se často hluboko přes půlnoc a to včetně víkendů. Nakonec se ale vývojáři dohodli, že lepší bude nic neuspěchat. Těch několik týdnů navíc jim umožní už ve větším klidu dotestovat zbývající část příběhu pro jednoho hráče, zaměřit se na hru více hráčů a zároveň počkat na nový patch a nechat si ho implementovat přímo do prodejní verze.

Lokalizace TWII je bohužel dosti komplikovaná a nebylo kroku, na kterém by lidé z Hypermaxu nemuseli čelit nějaké překážce. Ať už se jedná o neustále měněné dialogy (v chystaném patchi se budou některé dialogy předabovávat a půjde tak už o jejich čtvrtou verzi) nebo týdny čekání na první test build a následné další týdny čekání na funkční české fonty.

Tímto se tedy datum vydání TWII CZ posouvá na leden 2011 - předpokládá se, že po Novém roce bude česká verze hry zaslána do výroby při první možné příležitosti, takže by se v obchodech měla objevit v první polovině měsíce ledna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama