dnes-vychazi-wow-cataclysm
Novinka Dnes vychází WoW: Cataclysm

Dnes vychází WoW: Cataclysm

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

7. 12. 2010 15:57 3
Reklama

Jak se zpívá v jedné oblíbené písničce: „Byl to ten šťastný den, kdy k nám byl přiveden,“ ale nikoliv elektrický proud, nýbrž další datadisk populárního World of Warcraft. O tom, že obě tyto události spojuje obrovská důležitost, už netřeba polemizovat, fanoušci totiž mají jasno. V noci ze včerejška na dnešek se konečně zpřístupnila všechna nová místa a svět, předchozím patchem již sesmahnutý a změněný, naplno ožil. Ani Česká republika nebyla ušetřena půlnočního launche, na který se ale minimálně v Brně nesešlo tolik lidí, jako při zahájení prodeje předchozího rozšíření Wrath of the Lich King. Nic to ale nemění na tom, že i mezi námi jsou lidé, kteří by si nejraději vzali dovolenou a celou uzávěrku 199. čísla Levelu poslali do kopru.

Pokud ještě Cataclysm nemáte, upozorňujeme, že k jeho hraní potřebujete předchozího Lich Kinga a hlavně spoustu času. Objednávat a kupovat můžete třeba v našem partnerském obchodě GameExpres za příjemných 849 Kč. Skladem je podle posledních informací přes dvacet kusů, takže neváhejte. Pokud jste opravdu zapálení hráči, určitě jste si už pořídili sběratelskou edici, pro ostatní dodáváme, že obsahem je kniha Arturků, exkluzivní pet do hry, DVD plné záběrů z vývoje, soundtrack, speciální podložka pod myš s drakem Deathwingem a starter balíček karet World of Warcraft.

Co se týče další budoucnosti World of Warcraftu, vývojáři z Blizzardu už několikrát otevřeně přiznali, že plány na čtvrté rozšíření jsou. Otázkou zůstává, zda se vývojáři přikloní spíše k dalšímu rozšiřování již známých území, anebo přijdou se zcela novou herní oblastí. Na základě aktuální podoby světa si ale třeba i systémový designér Greg Street vsází spíše na novou, dosud neviděnou a neprobádanou oblast: „Něco jako Burning Crusade nebo Northrend, kde jsme poslali hráče do míst, která ještě neviděli,“ říká Street. Nechme se tedy překvapit a netrapme se úvahami, co by, kdyby. Cataclysm je tady, a tak jdou automaticky povinnosti kolem. Za nás ještě přidáváme slib speciálního dárku od našeho wowkového velmistra, kterak uctíval a posléze instaloval plamenný datadisk. Již brzy na Hrej!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama