the-old-republic-ma-vydrzet-deset-let
Novinka The Old Republic má vydržet deset let

The Old Republic má vydržet deset let

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

8. 12. 2010 17:56 4
Reklama

Prakticky všechny MMO hry za poslední léta byly nuceně srovnávány s World of Warcraft, popřípadě se samy stavěly jako "WoW-killer". A většina z nich byla ráda, že se na nemilosrdném MMO trhu alespoň udržela v černých číslech. Onlinovka Star Wars: The Old Republic na to však jde od lesa. Alespoň podle vyjádření Erica Browna, který dohlíží na kasu celého projektu.

"Vnímáme tuto hru jako desetiletý projekt. Klíčové je tuto hru maximálně vycizelovat, neboť bez naprosto perfektní hry se nemá vůbec smysl bavit o nějakých úspěších. Dle našich předpokladů se do černých čísel dostaneme, nikoliv při sedmimístném počtu předplatitelů, ale s čísly daleko nižšími. Doufáme, že dovedeme provozovat online hru s mnohem menšími provozními náklady."

Je pravda, že The Old Republic se se svým komplexnějším online světem, který je zasazen do sci-fi prostředí snaží očividně mířit na zcela jiné publikum, než jsou hráči World of Warcraft. Bude nicméně zajímavé pozorovat, jak se obě hry, až se The Old Republic v příštím roce dostane na trh, budou ovlivňovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama