tvurci-predstavuji-novou-mapu-arma-2
Novinka Tvůrci představují novou mapu Arma 2

Tvůrci představují novou mapu Arma 2

Marek Švrkala

Marek Švrkala

9. 12. 2010 19:54 1
Reklama

Fanoušci vojenské akce ArmA II se mohou už více než týden těšit z rozšíření Private Military Company. To do hry přineslo zejména novou hratelnou frakci, která může v nové kampani využívat exotické zbraně a vozidla. Tvůrci si dále hodně cení nových lokací a propracovaného herního prostředí. Dnes studio Bohemia Interactive vydalo nové video, jež hráče provede mapou "Proving Grounds". Právě na ní jsou autoři nejvíce pyšní.

„Tento nový terén ukazuje opravdovou rozmanitost prostředí, jakou Arma 2 nabízí. Mapa možná není tak ohromná, jako jiné rozlehlejší oblasti, avšak byla vytvořena s péčí a precizností. Nabízí spoustu nových herních možností,“ uvedl Marek Španěl, prezident Bohemia Interactive.

Více o pozadí vývoje nové lokace prozradil v rozhovoru jeden z jejích hlavních tvůrců, David Zapletal z brněnské pobočky české vývojářské společnosti. V zajímavém interview na oficiálních stránkách (bohužel pouze v angličtině) se dočtete mimo jiné, že vývojáři čerpali inspiraci v opuštěném letišti v Milovicích. Určitě se podívejte, co nakonec vytvořili:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama