zaplat-kolik-chces-za-indie-balicek
Novinka Zaplať, kolik chceš za indie balíček

Zaplať, kolik chceš za indie balíček

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 12. 2010 09:28 1
Reklama

Máte rádi nezávislé hry? Nakupujete v různých slevových akcích? Přispíváte na charitu? Pokud souhlasíte, pak vás následující nabídka určitě rozradostní. Studio Wolfire Games se totiž znovu spojilo s několika nezávislými vývojáři, aby připravilo druhý balíček The Humble Indie Bundle. Zájemce si stejně jako v květnu může stanovit vlastní cenu za pět indie titulů a navíc jednoduše rozhodnout, kolik peněz pošle přímo vývojářům a kolik nechá charitativním organizacím Child's Play Charity a Electronic Frontier Foundation.

Autorům projektu se opět podařilo sehnat lákavou herní nabídku. The Humble Indie Bundle 2 se skládá z atraktivní pětice - Braid, Cortex Command, Machinarium, Osmos a Revenge of the Titans. Hry není fanouškům nezávislé scény nutné představovat, i na našich stránkách jsme o nich několikrát informovali. Dobře známý dosud není snad jen poslední zmíněný kousek – mix RTS / Tower Defence Revenge of the Titans od Puppy Games v balíčku zažívá svou premiéru. Výběr je tak snad ještě zajímavější než minule, v obchodech bez slevových akcí by pětice titulů stála samostatně kolem 85 dolarů. V této nabídce navíc neobsahuje žádné DRM a vše bezproblémově funguje na systémech Windows, Linuxa a Mac. Platit lze pohodlně přes PayPal.

Akce skončí 21. prosince, aktivní je již dva dny. Podle počítadla na stránkách si The Humble Indie Bundle 2 v tuto chvíli zakoupilo téměř 100 tisíc zájemců, kteří zaplatili téměř 700 tisíc amerických dolarů. Největším příspěvkem (2000 USD) se může chlubit Notch, autor Minecraftu. Je pravděpodobné, že opět padne magická hranice jednoho milionu. Pomůžete k jejímu zdolání i vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama