aliens-colonial-marines-prece-jen-letos
Novinka Aliens: Colonial Marines přece jen letos?

Aliens: Colonial Marines přece jen letos?

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

11. 1. 2011 11:24
Reklama

Aktualizováno: Včerejší zpráva o odložení Aliens: Colonial Marines se ukázala jako nepřesná. Oznámení vzešlo z informací na fóru NeoGAF, které upozorňovaly na americký magazín EGM, v jehož novém čísle měl o zdržení hry promluvit sám Randy Pitchford, šéf studia Gearbox Software. Ten ale dnes vše pro Eurogamer popřel. "Jsem si jistý, že jsem v souvislosti s Aliens: Colonial Marines nemluvil o ničem konkrétním. Maximálně jsem zdůraznil, jak jsem z projektu nadšený a jak se celé studio snaží, aby byl skvělý. Zdá se mi, že někdo na fóru NeoGAF článek nepřesně interpretoval," uvedl Pitchford.

"Velkým zájmem o naši hru jsem potěšen. Zprávy pak vznikají doslova z ničeho. Těším se, že brzy budu moci o Aliens: Colonial Marines povědět více. Spekulace nahradíme jasnými a přesnými informacemi," dodal Pitchford, která navíc ještě popřel, že jeho studio Gearbox vyvíjí druhý díl akce Borderlands. "Borderlands 2? Co je to," řekl pobavený Pitchford.

Původní zpráva: Pozitivní aura kolem projektu Aliens: Colonial Marines, který spousta hráčů dávno považovala za mrtvý, a kterou kolem něj obestřel svými pozitivními prohlášeními Randy Pitchford z Gearboxu, se pozvolna zase začíná ztrácet. V rozhovoru pro časopis EGM se totiž sám Pitchford zmínil, že rozhodně nemáme čekat vydání hry v tomto kalendářním roce.

Popřel nicméně to, že by hra měla být podruhé uložena k ledu a svá tvrzení podepřel několika novými obrázky a koncepty, což je důkaz více než pádný. Nedávno jsme tu ovšem měli prohlášení od Alana Pritcharda ze Segy, který potvrdil, že o Aliens: Colonial Marines uslyšíme v několika příštích měsících. Že by se Sega chystala hru uvést na začátku příštího roku a toto prohlášení mělo být jen oficiální oznámení restartu vývoje celé hry? Vypadá to tak.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama