homefront-na-xboxu-360-vzdy-prvni
Novinka Homefront na Xboxu 360 vždy první

Homefront na Xboxu 360 vždy první

Erik Omar

Erik Omar

14. 1. 2011 18:10 1
Reklama

Situace mezi „rozmazleným dítětem“ Severní Koreou a okolním světem se v těchto dnech pekelně vyostřuje. Ono totiž to děťátko má přes dva a půl miliónu rudě uvažujících vojáků, obrovský arsenál a snad i nějaký ten uran. Teď už jen umět obohacovat a může vše skončit tak, jako v připravované hře společnosti THQ Homefront. Právě v ní totiž hrdá armáda KLDR napadne USA a je jen na hráči, aby tuto invazi odrazil.

Jak vyšlo najevo během konference „newTHQ“, užijí si defenzivu o něco více vlastnící konzole Xbox 360, jelikož právě pro ně přichystal Microsoft exkluzivní smlouvou ne nepodobnou té, kterou uzavřel s Activisionem ohledně Call of Duty. Jak už asi tušíte, jedná se o časovou exkluzivitu na všechny stahovatelné balíčky. Majitelé konzole Xbox 360 tak budou hrát jakékoliv DLC pro Homefront vždy jako první a navíc dostanou ke každé kopii původní hry exkluzivní multiplayer mapu Suburbs.

Kolik tento exkluzivní deal Microsoft stál nevíme, ale zato víme, že virtuální severokorejská invaze v podání Homefront začne 11. března. Do té doby můžete přelouskat naše dvě preview.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama