strilecka-homefront-se-o-tyden-opozdi
Novinka Střílečka Homefront se o týden opozdí

Střílečka Homefront se o týden opozdí

Marek Švrkala

Marek Švrkala

3. 2. 2011 11:41
Reklama

Také netrpělivě očekáváte vypuknutí severokorejské invaze do Spojených států? Pak budete muset vydržet ještě o týden déle, společnost THQ se totiž rozhodla vydání střílečky Homefront odsunout o sedm dní -  v Americe z 8. na 15. března. Pro Evropu platí 18. březen. Důvody tohoto kroku zveřeněny nebyly, vydavatel se pravděpodobně chce vyhnout kolizi s vydáním druhého dílu RPG Dragon Age. Takto se ale hra v souboji o zákazníka utká se čtvrtými díly sérií Top Spin, Yakuza a rovněž se závody MotorStorm Apocalypse. Je tak pravděpodobné, že Homefront bude mít lepší prodeje na Xboxu 360, kde je v tomto termínu méně exkluzivit.

Vedle Homefrontu a třetího dílu série Saints Row, který je v plánu na podzim, mají v THQ několik dalších nadějí. Ve fiskálním roce 2013, tedy v období od 1. dubna 2012 do 31. března 2013, se můžeme těšit na akce Devil's Third a Darksiders 2 a dále na onlinovku Warhammer 40,000 Dark Millennium Online. Nejdříve v kalendářním roce 2013 vyjde první díl strašidelné série Insane od Guilliemera Del Tora. V přípravě je také několik titulů pro pohybové ovládání Kinect a PS Move.

Na závěr informací z jednání společnosti THQ s investory máme špatnou zprávu pro fanoušky bezplatné MMO strategie Company of Heroes Online. Jak jsme již včera naznačili v novince o březnovém ukončení betaverze, onlinová verze této strategie definitivně končí. Podobný osud postihl též WWE Online MMO. Ukončení těchto projektů vedlo dokonce k uzavření korejské pobočky THQ.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama