cim-vas-zaujme-treti-dil-battlefieldu
Novinka Čím vás zaujme třetí díl Battlefieldu?

Čím vás zaujme třetí díl Battlefieldu?

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

7. 2. 2011 10:36 9
Reklama

Nově oznámený třetí díl série Battlefield se rozhodně nebude snažit překonat sérii Call of Duty tím, že by jí pouze slepě kopíroval. Důrazně tuto teorii vyvrátil Alan Kertz, senior gameplay designér ze studia DICE na svém Twitteru. Kertz také slíbil všem fandům, že hratelnost Battlefieldu 3 bude daleko pestřejší, než tomu bylo v hodně dobře hodnocené dvojce (pozor, neplést s Bad Company 2).

"Velmi se soustředíme na hloubku hry, ovšem nezapomínáme přitom ani na nutnost správně vybalancovat učební křivku, kdy se hráči s hrou teprve seznamují. Battlefield 3 je pokračování Battlefieldu 2. Není to pouze hra, co stojí sama o sobě. A ne, vystřelovací kotvy a slaňovací pasáže od nás nečekejte", popichuje Kertz velmi jemně vývojáře z Treayrchu, pro něž je jednou z hlavních inovací aktuálního DLC balíčku pro Call of Duty: Black Ops právě možnost slaňování mezi jednotlivými částmi úrovně.

Uvidíme s jakými novinkami na nás švédští vývojáři vyrukují a zda se budou nějak diametrálně lišit od již tak výborného Bad Company 2. Jaký mód byste si v Battlefieldu 3 přáli vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama