skvely-trailer-ze-zombie-akce-dead-island
Novinka Skvělý trailer ze zombie akce Dead Island

Skvělý trailer ze zombie akce Dead Island

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 2. 2011 21:00 7
Reklama

Studio Techland nedávno oznámilo další pokračování série Call of Juarez, šikulové z Polska ale mají rozdělaných více projektů najednou. Dnes se totiž novým trailerem a informacemi připomněla first-person zombie akce Dead Island, poprvé představená již v roce 2006.

Hra vypráví o dovolené v luxusním hotelu Royal Palms Resort na ostrově Papua Nová Guinea. Jak už ale asi tušíte, nepůjde o idylickou rodinnou dovolenku v tropickém prostředí. Místo válení se u bazénu na hotelu hráče čeká krvavý boj se zombíky a jinou havětí z místní džungle. S nepřáteli se budete muset vypořádat se zbraněmi, které jsou k dispozici obyčejným srtelníkům. Namísto rotačáku a bazuky tak na dobře zpracované nemrtvé vytasíte třeba sekeru, koště nebo cokoli jiného, na co na ostrově narazíte. Boj se zaměřuje zejména na blízko, tvůrci kladou důraz na detaily, klidně tak můžete zombíka pomalu osekat a svléknout z kůže.

Oživení by měl přinést kooperativní multiplayer (s funkcí drop in, drop out) až pro čtyři hráče, kampaň ale bude možné projít i samostatně. Přislíbeny jsou také RPG prvky sloužící k vylepšování hráčských schopností. Dead Island je momentálně v plánu na tento rok pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3, přesné datum zatím neznáme. Přikládáme slíbený trailer, který dokazuje, že projekt studia Techland by rozhodně neměl uniknout fanouškům všech zombie akcí. Příjemnou podívanou!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama