portal-2-ne-bude-podporovat-ps-move
Novinka Portal 2 (ne)bude podporovat PS Move

Portal 2 (ne)bude podporovat PS Move

Marek Švrkala

Marek Švrkala

17. 2. 2011 18:49 5
Reklama

Aktualizováno: Doug Lombardi, tiskový mluvčí společnosti Valve, nyní informaci z německého rozhovoru v Eurogameru dementoval. Prý se "ztratila v překladu". Uvidíme tedy, zda nejde pouze o reklamní trik, a Valve nehodlá podporu Move oznámit později slavnostnější formou. Do herního konceptu Portalu by se jistě hodila. 

Původní zpráva: Když loni v červnu na konferenci firmy Sony v rámci výstavy E3 vystoupil Gabe Newell, aby oznámil, že nejlepší konzolovou verzí druhého Portalu bude ta pro PlayStation 3, mnozí si klepali na čelo. Dnes je ale čím dál jasnější, že měl tento charismatický chlapík pravdu. Vždyť se pro PS3 vedle cloud savingu, multiplayerového hraní napříč platformami (PC, Mac a PS3) a bezlatného bonusu v podobě PC verze na Steamu nyní chystá také kompletní podpora ovládání PS Move. Dnes to na německém PlayStation blogu v rozhovoru odhalil Chet Faliszek z Valve,

„Move je pro nás něco úplně nového. Systém ovládání tak ještě není úplně dokončen,“ uvedl ještě Chet Faliszek. Vývojáři by ale vše měli stihnout do dubna, na kdy je logická střílečka Portal 2 v plánu. Majitelé konzole Sony se tak podle Faliszeka dočkají jisté kompenzace za absenci série Left 4 Dead na své konzoli. Pokud se druhý Portal 2 povede tak, jak se podle dostupných informací zdá, pak Valve odpustíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama