blizzard-entertainment-slavi-dvacetiny
Novinka Blizzard Entertainment slaví dvacetiny

Blizzard Entertainment slaví dvacetiny

Marek Švrkala

Marek Švrkala

8. 3. 2011 15:41 1
Reklama

Když v roce 1991 Allen Adham, Frank Pearce a Mike Morhaime, tři absolventi University of California v Los Angeles, zakládali studio Silicon & Synapse, jistě ani jeden z nich netušil, že o dvacet let později bude Blizzard, jak se tato společnost dnes jmenuje, jedním z největších poskytovatelů interaktivní zábavy na celém světě. Kulaté výročí se tak musí pořádně oslavit a to i ve spolupráci s fanoušky, jimž nyní Blizzard servíruje zajímavý obsah.

Vedle krátkého poděkování celé hráčské komunitě Blizzard na speciální stránky umístil také téměř 50minutový dokument, kde zakladaté a někteří vývojáři podhalují spoustu zajímavostí z historie společnosti a ze zákulisí vývoje sérií jako Diablo, Warcraft nebo Starcraft. Video můžete zhlédnout přímo na stránkách Blizzardu, kde naleznete i anglické titulky, pokud je pro porozumění nepotřebujete, sledujte dokument přímo na Hrej TV.

Blizzardu přejeme vše nejlepší a vedle jeho produkce v následujících letech se těšíme i na další dokumenty, které k oslavě dvacetin připravuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama