strategie-tropico-4-odlozena-na-srpen
Novinka Strategie Tropico 4 odložena na srpen

Strategie Tropico 4 odložena na srpen

Marek Švrkala

Marek Švrkala

8. 3. 2011 09:41
Reklama

Ačkoli měl čtvrtý díl strategické série Tropico pro PC a Xbox 360 původně vyjít v první polovině roku, nakonec dorazí až v srpnu. Studio Haemimont Games si totiž není jisté, že by v dubnu nebo květnu vydalo hru bez bugů, a tak ji raději řádně dokončí a vydá až později. Po zkušenostech s několika tituly plnými chyb, které původně plánované vydání stihly, ale bez patche byly prakticky nehratelné, musíme podobný krok ocenit.

Tvůrci pro 20 misí na 10 mapách slibují klasickou hratelnost série. Stáváte se vládcem jednoho karibského ostrova. Jako diktátor si můžete dělat, co vás napadne. Chcete se otevřít zahraničí a vydělávat peníze z turismu? Není problém. Nebo raději okleštíte práva svých lidí, naženete je na banánové plantáže a vyděláte z obchodu s Čínou? Proč ne. Jen pozor, aby se váš lid nevzbouřil a vy neskončili jako Husní Mubarak.

Základní herní koncept Tropica obohatí několik novinek. Hratelnost ovlivní zejména drobné změny v politice – tentokrát bude možné využít služeb ministrů a nechat je učinit některé nepopulární opatření. Drobnou perličkou je pak integrace se sociálními sítěmi Twitter a Facebook, kam budete moci poslat zprávičku se svými úspěchy. Vedle nového termínu vydání studio Haemimont Games odhalilo také čerstvý trailer. Mrkněte se na něj:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama