destrukce-v-red-faction-armageddon
Novinka Destrukce v Red Faction: Armageddon

Destrukce v Red Faction: Armageddon

Marek Švrkala

Marek Švrkala

10. 3. 2011 15:46 7
Reklama

O době nutné pro dohrání single-playerových kampaní akčních her se v poslední době hodně mluví, vzpomeňme třeba na střílečku Homefront. Dalším, kdo se zapojil do podobné debaty, je Drew Holmes, hlavní scenárista Red Faction: Armageddon. Ten v reakci na dotaz na herní dobu příběhové kampaně této scifi akce odpověděl: "Myslím si, že bude zhruba někde mezi 12 až 15 hodinami. Je to pořádně dlouhé, navíc nabízíme solidní lákadla pro další hraní."

Jedním z nich bude mód Ruin, který dnes tvůrci představili v traileru. V něm si hráči naplno užijí enginu Geo-Mod 2.5. Ten umožňuje velkou míru destrukce a ta jak známo hráče velmi baví. V módu Ruin tak můžete ničit cokoli se ocitne ve vaší blízkosti pomocí zbraní, jaké si zvolíte. Vedle skvělého pocitu z přeměny obřích budov a struktur na malé částečky se autoři rozhodli podnítit i soutěživost – chystají se tak online žebříčky, kde se budete s dalšími hráči předhánět o to, kdo je nejvýkonnější ničitel.

Red Faction: Armageddon vyjde 3. června tohoto roku na PC, Xbox 360 a PlayStation 3. Marsovské univerzum ještě předtím rozšíří stahovatelná multiplayerová akce Red Faction: Battleground, které má hráče příjemnou formou upozornit na příchod dalšího řadového dílu populární série.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama