gameplay-zabery-z-batman-arkham-city
Novinka Gameplay záběry z Batman: Arkham City

Gameplay záběry z Batman: Arkham City

Marek Švrkala

Marek Švrkala

15. 3. 2011 15:52 9
Reklama

Přestože od oficiálního oznámení akce Batman: Arkham City uplynulo již mnoho měsíců, až dnes vývojáři uvolnili první trailer s gameplay záběry. Dvouminutové video rozhodně stojí za zhlédnutí, uvidíte temná zákoutí Arkham City, kde se společně s Batmanem objeví sličná Catwoman. Batmana ale vedle romantiky čeká setkání také s méně příjemnými tvářemi, v obrovském komplexu Arkam City se totiž prohání Joker a Two Face. Nuda tak rozhodně nebude!

Zábava v single-playeru by podle tvůrců měla běžnému hráči vydržet na 20 až 24 hodin. „Je velmi těžké odhadnout herní dobu,“ řekl Dax Ginn, marketingový manažer projektu studia Rocksteady. „Naši testeři hru procházeli bez jakýchkoli bočních misí jen výhradně se zaměřením na hlavní dějovou linku a zvládli ji za 8 hodin. Pokud ale objevujete a zkoumáte nové věci, hodně to přidá k celkovému zážitku a herní době. Řekl bych, že normální hráč, který ví, co má v akčních titulech dělat, Batmana dokončí za 20 až 24 hodin.“

Zmíněná herní doba bohužel dále pravděpodobně výrazně nepovyskočí, multiplayer totiž přes různé spekulace nebude součástí pokračování Batman: Arkham Asylum . O všem se budete moci přesvědčit sami 21. října, kdy u nás Batman: Arkham City vyjde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama