peter-molyneux-opet-slibuje
Novinka Peter Molyneux opět slibuje

Peter Molyneux opět slibuje

Erik Omar

Erik Omar

18. 3. 2011 13:00 5
Reklama

Je to už pár měsíců, co vyšlo RPG Fable 3, a tak je čas na oblíbené sumarizování šéfa studia Lionhead Petera Molyneuxe. Jak víme, Molyneux před vydáním každé své hry naslibuje hory, doly a my pak dostaneme maximálně ty doly, které pak Peter nestačí ospravedlňovat. Podobnou situaci tu máme i teď. Petera totiž na předávání cen BAFTA (kde mu mimochodem někdo vykradl auto) odchytli kolegové z CVG, aby sním pohovořili o Fable 3 a plánech do budoucna.

Z povídaní nakonec vyplynulo očekávané: Molyneux si je vědom, že Fable 3 nebylo zcela perfektní a to především v technologickém zpracování, vzápětí ovšem dodává, že Fable 4 hráče ohromí.

„Mám přesnou představu o tom, kam bude Fable směřovat v budoucnu. Abych to řekl diplomaticky, myslím si, že ať už uděláme s Fable cokoliv, určitě lidi ohromíme,“ řekl Molyneux.

„Neuděláme pouze další Fable, uděláme titul, který o hlavu i ramena předčí cokoliv, co je momentálně k dispozici – to nejlepší z nejlepších; ve smyslu technologie i příběhu a jeho výpravy,“ dodal již tradičně sebevědomě anglický šlechtic.

Z Peterových slibů se již dávno stala tradice, ovšem jedno tomuto dvaašedesátiletému chlapíkovi upřít nemůžeme - v herním byznyse chodit umí a i když ani jedna z jeho her snad nikdy nenaplnila nastavené očekávání, vždy šlo ve své podstatě o zásadní a kvalitní titul.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama