strach-ve-f-e-a-r-3-vypukne-kvetnu
Novinka Strach ve F.E.A.R. 3 vypukne květnu

Strach ve F.E.A.R. 3 vypukne květnu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

23. 3. 2011 13:21 1
Reklama

Hororová akce F.E.A.R. 3 vyjde 27. května na PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Dnes to oznámila společnost Warner Bros. Datum je zatím potvrzené pro Velkou Británii, u nás by se ale nemělo výrazně lišit. Hra byla několikrát odložena, naposledy v lednu z prostých důvodů – vývojáři nestíhali a potřebovali více času k vyřešení všech problémů. Nyní se tak zdá, že už si jsou s finišem své práce jisti a my krabici s tečkovanou značkou skutečně v závěru května uvidíme.

Třetí díl série F.E.A.R bude opět temný a strašidelný jako ty předchozí. Hráči se pokusí odstranit zlou Almu, hrozivou dívku známou z minulých dílů série. Mimo single-playeru bude připraven také kooperativní multiplayer, jímž se vývojářský tým Day 1 Studios, který velení nad tvorbou pokračování série převzal od studia Monolith, snaží hru oživit a přilákat k ní nové zájemce. Zpestřením má být zejména kombinace unikátních schopností hlavních hrdinů. Klíčovými postavami jsou Point Man a Paxton Fettel, synové obávané Almy. Jeden se zaměřuje na střelbu a zpomalování času, druhý zase na telekinetické zbraně. Spolu tak budou silnější.

Doufejme, že se tvůrcům hratelnost podaří vylepšit. O atmosféru obavy nemáme, podívejte se třeba na zatím poslední trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama