kolem-maxe-payna-je-opet-rusno
Novinka Kolem Maxe Payna je opět rušno

Kolem Maxe Payna je opět rušno

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

4. 4. 2011 10:39
Reklama

Pamatujete na první obrázky ze třetího dílu Max Payne? Ten holohlavý řezník, který stojí kdesi mezi banánovými listy a střílí do rozpadající se haciendy? Nelíbilo se nám to, vám ostatně také ne a společně jsme si takhle oblíbeného Maxe nepředstavovali. Jenže po prvotním šoku nastala tma, hluchota i slepota a vývojáři se odmlčeli.

Kolem Maxe Payna je opět rušno
i Zdroj: Hrej.cz

Až do dnešních dní, kdy se do oběhu dostaly informace o obsahu chystaného vydání časopisu Edge, na jehož obálce se objeví právě Max Payne. První velkou změnou je, že má tenhle chlapík zpátky svoje vlasy a vypadá trochu lépe. Na druhou stranu, neznamená to, že by nemohl porost v průběhu hry shodit, události kolem jeho výpravy do brazilského Sao Paula jsou totiž stále nejasné. Stejně tak jako další konkrétní informace, které budeme mít k dispozici nejdříve v polovině dubna.

I tak se ale počítá s tím, že hra bude disponovat přepracovaným systémem krytí, že budete moci všechno kolem sebe rozstřílet a nově si užít Maxovo běsnění také v multiplayeru. Na tenký led spekulací se ale pouštět nebudeme a raději vyčkáme, co EDGE a zřejmě i další magazíny přinesou nového.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama