treti-simiky-obohati-dalsi-datadisk
Novinka Třetí simíky obohatí další datadisk

Třetí simíky obohatí další datadisk

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

5. 4. 2011 14:53 2
Reklama

Divize EA Play společnosti Electronic Arts dnes oznámila vývoj dodatku The Sims 3 Hrátky osudu, jehož uvedení do prodeje je plánováno na letošní jaro. Obsah nejnovějšího datadisku pro The Sims 3 umožní hráčům naplno prožít nejveselejší a nejdůležitější momenty lidského života od dětství až do dospělosti. „Dodatek The Sims 3 Hrátky osudu obsahuje nové herní prvky a předměty, které si naše komunita fanoušků už dlouho žádala. Jde například o patrové postele, nákladné svatby či krize středního věku,“ uvedl Scott Evans, generální manažer studia EA The Sims. „Představte si, že třeba nastražíte na kamaráda pastičku na záchodě, proměníte svého imaginárního přítele ve skutečnou osobu, uspořádáte předsvatební rozlučku se svobodou a vytvoříte si tak nádherné vzpomínky pro pozdní věk vašich simíků.“

The Sims 3 Hrátky osudu nabídne hráčům vše od různých druhů oslav až po nová životní dramata, během nichž budou moci dát průchod své kreativitě. Pomocí kamery ve hře budou sledovat a zachycovat důležité okamžiky života simíků a pomocí nového systému paměti nahrávat a sdílet jejich vzpomínky na stránkách portálu www.TheSims3.com či Facebook. Na začátku se octnou v dětském světě nekonečné představivosti, kde na ně čekají hodiny tance, provádění lumpáren s imaginárními kamarády nebo malá velká dobrodružství v domečcích v koruně stromu ve třech tematických podobách: kosmická loď, dřevěná chata či princeznin zámek. Poté se jejich pozornost přesune k bouřlivým rokům dospívání, provázeným zlomyslným nastražováním pastí na záchodě, barvením vlasů nebo zvoněním na zvonky sousedů, soupeřením o titul královny či krále závěrečného školního plesu anebo divokými domácími večírky, když rodiče vytáhnou paty z domu.

Hráči poznají také nové kreativní možnosti se zbrusu novou sadou pro amatérské chemiky, při jejímž používání to ovšem bude chtít trochu opatrnosti, jinak se simík promění v ducha. V dospělosti si pak simíci budou moci dosyta vychutnávat svobody. Mohou pořádat rozlučkové večírky se svobodou, plánovat fantastické svatby a potýkat se s krizemi středního věku, během nichž dojde na změnu image, účesu a tak podobně. The Sims 3 Hrátky osudu obohatí životy simíků o nové možnost a aktivity a učiní je mnohem zajímavějšími. Pokud vás nové prvky zaujaly, tak vězte, že stejně jako u předchozích datadisků, i zde budete muset pro jeho spuštění vlastnit plnou verzi The Sims 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama