vydani-akce-section-8-prejudice-se-blizi
Novinka Vydání akce Section 8: Prejudice se blíží

Vydání akce Section 8: Prejudice se blíží

Marek Švrkala

Marek Švrkala

6. 4. 2011 13:56 1
Reklama

Střílečka Section 8 nás v září roku 2009 příjemně překvapila. Nešlo sice o žádný průlom v žánru, tvůrci z týmu TimerGate ale odvedli dobrou práci, a tak ji mnozí fanoušci ocenili. Slušný zážitek z ostré akce by měl nabídnout také druhý díl, který vyjde zanedlouho, jak dnes studio TimerGate oznámilo.

Nejdříve se dočkají majitelé Xboxu 360, na síti Xbox Live Marketplace se Section 8: Prejudice objeví 20. dubna za 1200 Microsoft bodů. Datum 4. května se by si měli v kalendáři zaškrtnou PCčkáři, distribuce hry bude tento den zahájena pomocí služby Games for Windows Live, cena byla stanovena na 15 dolarů, ekvivalent v Eurech zatím neznáme. Střílečka se jako poslední dostane na PlayStation 3, ovšem pro tuto konzoli stále platí termín „léto 2011“, bližší datum dosud nebylo určeno.

Section 8: Prejudice se opět točí kolem jednotky Section 8 pod velením kapitána Alexe Cordea. S jeho skupinou se vydáte na extrémně nebezpečné mise. Vedle zhruba pětihodinové single-playerové kampaně se můžete těšit na online multiplayer až pro 32 hráčů. Ti se utkají v klasickém Conquest módu, případnou alternativou je speciální mód Swarm, v němž čtyři hráči kooperativně bojují proti vlnám nepřátel. Sci-fi protivníci mají být stejně jako zbrojní arzenál velmi rozmanití. Do informačního pásu přikládáme videa a obrázky, kde dobře uvidíte, jaké potvory se na vás chystají.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama