oblibeny-minecraft-vyjde-11-listopadu
Novinka Oblíbený Minecraft vyjde 11. listopadu

Oblíbený Minecraft vyjde 11. listopadu

Erik Omar

Erik Omar

8. 4. 2011 09:12 8
Reklama

Oblíbená budovatelská adventura Minecraft je bezesporu jednou z nejzásadnějších her poslední pětiletky, ne-li dekády a i když už má na kontě něco přes milión prodaných kopií, stále není oficiálně v prodeji. Verze, kterou hrají hráči po celém světě, je totiž pouhá beta. Slovíčko „pouhá“ je však v tomto případě značně zavádějící. Vývojáři, respektive vývojář Markus Persson neustále přidává nový obsah skrze aktualizace, díky čemuž je hra v tomto momentě opravdu hutný a zábavný kousek. Proto jistojistě potěší nejen hráče Minecraftu oznámení, které dnes švédský vývojář pronesl a sice, že se finální verze dočkáme 11. listopadu.

„Je obtížné určit pro Minecraft datum vydání, jelikož hru neustále updatujeme. Podoba plné verze však nebude nějak odlišná od verze z minulého týdne a i po vydání budeme přidávat nové funkce. V podstatě jde tedy jen o milník v podobě odstranění přízviska „beta“,“ vysvětlil Persson.

Markus prozradil i důvod, proč si s týmem vybral zrovna 11. listopadu jakožto „Den-D“. Za rozhodnutím stojí hra TES V: Skyrim, která právě v tento den vychází a vývojář chce mít jednoduše čas na její zahrání. Doufejme, že se RPG od Bethesdy nedočká odkladu, protože je vám snad všem jasné, co by to znamenalo pro Minecraft.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama