majesty-2-vyjde-v-kolekci-s-datadisky
Novinka Majesty 2 vyjde v kolekci s datadisky

Majesty 2 vyjde v kolekci s datadisky

Marek Švrkala

Marek Švrkala

11. 4. 2011 08:18
Reklama

Zajímavou nabídku pro milovníky strategií připravila společnost Paradox Interactive. Ve spolupráci s vývojáři ze studia 1C Ino-Co 19. dubna vydá druhý díl strategie Majesty 2 společně se všemi datadisky, které hru z roku 2009 dosud obohatily. Pokud jste je již hráli, je pro vás tato zpráva bezpředmětná, avšak v případě, že jste se této sérii vyhýbali, máte nyní ideální příležitost, jak se do ní ponořit. Vedle datadisků se navíc v balení objeví také všechny in-game předměty z herního obchodu a editor misí.

Majesty 2 společně s třemi datadisky (Kingmaker, Monster Kingdom a Battles of Ardania) za 20 dolarů (distribuce u nás zatím není jasná) nabízí ohromné strategické sousto, které i zkušeným hráčům díky vysoké obtížnosti vydrží na mnoho desítek hodin. Série proslula originálním herním konceptem, kdy svým jednotkám přímo nevelíte, pouze je finančně motivujete k tomu, co mají dělat.

Autoři pro Majesty vytvořili velmi zajímavý fantasy svět, který hodlají dále využít. Do království Ardania je totiž zasazena také chystaný spin-off celé série - Defenders of Ardania. Namísto klasické RTS se v třetím čtvrtletí tohoto roku můžete těšit na prvky známé z tower-defense strategií. Ještě dnes se můžete hlásit do testování betaverze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama