naposledy-vyzkousejte-darkspore
Novinka Naposledy vyzkoušejte Darkspore

Naposledy vyzkoušejte Darkspore

Ondřej Švára

Ondřej Švára

13. 4. 2011 13:27 2
Reklama

Nový a také pravděpodobně poslední betatesting startuje u očekávaného multiplayerového RPG Darkspore. Tentokrát bude opět veřejný, takže všichni hráči mají šanci vyzkoušet si hack-and slash dobrodružství v plné verzi těsně před jeho vydáním, které je naplánováno na devětadvacátého dubna.

Akční RPG na motivy strategie Spore lze nyní hrát buď osamoceně nebo s dalšími třemi parťáky v kooperaci. Vyzkoušet si lze i editor hrdinů s množstvím úprav od jejich statistik až po fyzický vzhled. Do zkoušky se mohou zapojit všichni již nyní přes beta klient o velikosti 153MB, který je možné stáhnout zde. Hráči, kteří již klienta nainstalovaného mají, se mohou jednoduše přihlásit do akce a začít hrát.

Darkspore od studia Maxis jako online titul prošel několika vlnami testování, z toho tu poslední z března, která byla přístupná na Steamu, jsme sjeli pro preview.

Betatestování se Maxisu zatím vyplácí, neboť zpětná vazba od hráčů přišla s tolika nápady, že se původní datum vydání z prvního dubna dokonce muselo posunout až na závěr měsíce.  Záběry z aktuální verze s anglickým komentářem sledujte níže v čerstvém videu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama