kupte-si-dalsi-balicek-humble-bundle
Novinka Kupte si další balíček Humble Bundle

Kupte si další balíček Humble Bundle

Marek Švrkala

Marek Švrkala

18. 4. 2011 10:39 1
Reklama

Fanouškům indie scény dobře známý server Humble Bundle spustil další lákavou nabídku. V rámci akce Humble Frozenbyte Bundle si můžete sami určit, za jakou cenu si zakoupíte hry od finského studia Frozenbyte. V nabídce se objevily všechny dokončené klenoty tohoto týmu, tedy hopsačka Trine a akční střílečky Shadowgrounds a Shadowgrounds Survivor a to ve verzích pro PC, Max i Linux.

Tři povedené tituly doplňuje předobjednávka kouzelné fyzikální puzzle hříčky Splot, která by měla vyjít ještě letos, a prototyp akce Jack Claw. To je jeden z projektů, na němž chlapíci ze studia Frozenbyte pracovali mezi lety 2006 až 2008. Bohužel pro Jack Claw ale nenašli vydavatele, a tak hra nikdy nespatřila světlo světa. Prototyp této 3D akce se zničitelným prostředím si nyní můžete sami vyzkoušet a pokud se vám zalíbí, tak se jej třeba pokusit dopracovat, uvolněn byl totiž také zdrojový kód.

Vedle zajímavých nezávislých projektů je tradiční součástí balíčků příspěvek na charitativní organizace Electronic Frontier Foundation a Child’s Play. Celkovou částku můžete vybrat úplně sami, přičemž ji dle svého uvážení rozdělíte mezi vývojáře a charitu. Speciální akce na oficiálních stránkách projektu poběží ještě osm dní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama