lechtas-me-kordem-stary-rytiri
Novinka Lechtáš mě kordem, starý rytíři

Lechtáš mě kordem, starý rytíři

Ondřej Švára

Ondřej Švára

20. 4. 2011 09:06 4
Reklama

„Miriam, ukliď děcka a zabal něco uzenek, sedlám koně. Už zítra na PC vychází superkolekce pěti dílů Heroes of Might & Magic: Collection a u toho nesmím chybět. Připomenem si s chlapama prvních pět dílů dnes už legendární tahovky…“

Takže se rozlučte i vy, přátelé, čeká vás retrospektivní výlet do podivuhodného světa, který během patnácti let učaroval milionům hráčů. Svět, který v sobě vždy míchá budovatelskou strategii s tahovým bojem a RPG prvky. Postavte město, najděte zdroje surovin, stavte armádu, vládněte. Vzpomínková kolekce včetně sedmi addonů a expansion packů vychází pod patronací nezávislého anglického developera Mastertronic a vydavatele Ubisoft za cenu dvaceti liber. Nakupovat můžete zatím přímo u vydavatele zde s příplatkem dvou liber za odeslání v eurozóně.

Vydání retro kolekce funguje jako marketingový předvoj očekávanému šestému dílu série (naše preview), který v Evropě vychází 23. června a platí i pro Českou republiku. Předobjednat lze kromě klasické verze také speciální sběratelskou edici za zhruba dva tisíce korun, která má kromě hry samotné obsahovat tričko s drakem, 164 stránkový artbook, plakát, soundtrack na kompaktu, Griffinův prsten, předplatné M&M Heroes Kingdoms na jeden měsíc a bonusový obsah do hry čítající čtyři postavy, dvě zbraně a jednu mapa.

Obrázek krabičky vidíte níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama