frostbite-2-rozebehne-nfs-the-run
Novinka Frostbite 2 rozeběhne NFS: The Run

Frostbite 2 rozeběhne NFS: The Run

Marek Švrkala

Marek Švrkala

29. 4. 2011 15:36 4
Reklama

Zástupci Electronic Arts dnes oficiálně potvrdili včerejší informace o novém dílu slavné závodní série Need For Speed. Odhaleny byly všechny platformy (PC, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii a Nintendo 3DS), datum vydání (18. listopadu) a také engine Frostbite 2, na němž NFS s podtitulem The Run poběží. Technologie je nakonec možná největším příslibem, Frostbite 2 je silný vývojářský nástroj. Pokud jste zhlédli alespoň jedno video z Battlefieldu 3, jistě víte, že tato střílečka vypadá báječně.

Sami tvůrci ze studia EA Black Box si od další generace technologie Frostbite hodně slibují. Tvrdí například, že Need for Speed The Run "stanoví nové hodnoty vizuální kvality a vylepšené fyzikální stránky". Grafika vynikne v rozmanitých prostředích, vozy proženete přes hranice různých amerických států, skrz hustý městský provoz, v horách i úzkých kaňonech. Na pozadí pak uvidíte takové stavby jako most Golden Gate nebo slavný mrakodrap Empire State.

"Tento rok se série Need for Speed posune o stupeň výš. Myslíme si, že Need for Speed The Run překvapí hráče svou intenzitou, vzrušujícím příběhem a akčním pocitem. Hra by ale nebyla ničím bez rychlých aut a bláznivých honiček. Hráčům tak nabídneme nabité závody, díky nimž budou flirtovat s katastrofou v rychlosti 200 mílí za hodinu," uzavřel Jason DeLong z Electronic Arts. Přikládáme ještě trailer:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama