prvni-detaily-o-ac-revelations
Novinka První detaily o AC: Revelations

První detaily o AC: Revelations

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

9. 5. 2011 08:49 2
Reklama

Časopis Game Informer má na obálce obrázek Ezia, což jasně naznačuje, že redaktoři zmiňovaného plátku dostali možnost podívat se jako první blíže na čerstvě oznámený Assassin’s Creed: Revelations.

Z informací vyplývá, že půjde o poslední díl, ve kterém bude hrát Ezio hlavní roli, což naznačuje i fakt, že jej naleznete ve hře coby padesátiletého veterána. O místu jeho dobrodružství už máte jasno z tiskové zprávy, přesunete se do Konstantinopole, na druhou stranu ale asi ještě nevíte, že bude město rozděleno na čtyři části, po kterých se budete s Eziem pohybovat mnohem snáze, než v předchozích dílech.

Důvodem bude výskyt vystřelovacího háku, který zrychlí váš pohyb a pomůže vám i v boji. Z dalších prvků, kterými bude AC: Revelations vylepšen, musíme jmenovat tzv. Eagle Sense. Jde o přepracovaný režim speciálního orlího vidění, který je vylepšen o funkci předběžného určování trasy sledovaného cíle. Vývojáři nesdělili, zda bude onen odhad cílové destinace nepřítele vždy stoprocentně přesný, ale už teď je jasné, že chtějí po hráčích, aby utíkali napřed a nastražili nějaké to milé překvapení. Ať už v podobě výbuchu jedné ze tří set variant bomb, anebo si s Eziem na nepřítele jednoduše počíhali a zasypali ho ranami.

Kromě dějové linky s Eziem se můžete těšit také na návrat do prvního dílu, kde byl hlavním hrdinou Altaïr. I za něj si zahrajete, ale nikoliv v kůži Desmonda, ale v kůži Ezia. Může se to zdát trochu zamotané, o to víc, připočtete-li k tomu fakt, že i Desmond dostane svůj prostor.

Hra vychází v listopadu na PC, Xbox 360 a PlayStation 3 s tím, že už brzy vám přineseme ucelenější informace. Ať už v rámci zpravodajství z blížící se E3, nebo skrze další číslo Levelu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama