body-simpoints-lze-koupit-i-v-obchodech
Novinka Body SimPoints lze koupit i v obchodech

Body SimPoints lze koupit i v obchodech

Marek Švrkala

Marek Švrkala

10. 5. 2011 13:32
Reklama

Fanoušci The Sims 3 si mohou pomocí obchodu The Sims 3 Store nakupovat různé věci pro vylepšení bytečků svých herních hrdinů. V obchodě je možné při nákupech zajímavých předmětů i sad pro simíky platit kreditní kartou, ovšem i zástupci Electronic Arts chápou, že pro některé fanoušky tato forma nákupu bodů není ideální. Proto nově začnou prodávat speciální karty v obchodech. Pokud si je pořídíte, pak vás 1000 bodů SimPoint vyjde na 199 Kč.

Potěšeni budou také hráči, kteří si The Sims 3 ještě nezakoupili. Vydavatelství totiž připravilo speciální akci, v rámci níž se bude od pátku 20. května prodávat krabicová verze hry v balení společně s 1000 body SimPoints za speciální cenu 999 Kč. Za 1000 bodů pak fanoušci získají třeba pohádkovou sadu do obýváku, pouliční komplety, gotický obývák a ložnici, obývák Megapohoda nebo tradiční pohádkovou módu.

Hráči si tak nákupem nového vybavení mohou ukrátit čas na další datadisk. O rozšíření The Sims 3 s podtitulem Hrátky osudu jsme vás podrobně informovali již na začátku dubna, v České republice a na Slovensku nakonec vyjde 3. června tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama