hitman-5-se-predvadi-v-prvnim-traileru
Novinka Hitman 5 se předvádí v prvním traileru

Hitman 5 se předvádí v prvním traileru

Marek Švrkala

Marek Švrkala

10. 5. 2011 17:00 3
Reklama

Vydavatelství Square Enix dnes vypustilo první teaser trailer k pátému dílu akční série Hitman, který ponese podtitul Absolution. Spuštěny byly také oficiální webové stránky. Ty sice nabízejí pouze zmíněné video, informace se nám ale už podařilo získat jinde. Víme tak, že populárního Agenta 47 čeká složitá mise. Charismatického plešatce zradili ti, jimž dříve věřil. Na útěku před policií zjistí, že se ocitl uprostřed "temné konspirace" a musí se sám probít "zkorumpovaným a zvráceným světem". Najde pravdu?

"Poprvé se krvavý zabiják Agent 47 vydává na cestu, která nám umožňuje ukázat další prvky jeho fantazie. Hra se bude podobat, ale i odlišovat od předchozích Hitmanových dobrodružství. Na novinkách si pochutnají jak zkušení zabijáci, tak nováčci v tomto řemeslu," uvedl Tore Blystad z dánského studia IO Interactive.

Pátého Hitmana rozeběhne nový engine Glacier 2. Jeho výkon autorům pomůže k nastolení "filmového příběhu, odlišného uměleckého stylu a originálního herního designu". Tyto prvky pak zkombinují s klasickou hratelností, která byla obohacena o vylepšení, jaká se v sérii ještě nevyskytla. Více informací se dozvíme v červnu na E3, jak naznačuje i kratičký teaser trailer. Určitě se na něj podívejte!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama