ac-revelations-opravdu-nebude-trojka
Novinka AC: Revelations opravdu nebude "trojka"

AC: Revelations opravdu nebude "trojka"

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

12. 5. 2011 14:47 6
Reklama

Spekulacím ohledně dalšího dílu v sérii Assassin's Creed s podtitulem Revelations je konečně učiněno zadost. Alexandre Amancio z Ubisoftu totiž potvrdil, že se bude jednat skutečně o spin-off ve stylu Brotherhood a regulérní trojka přijde na řadu až později. Dozvěděli jsme se to v rozhovoru pro časopis Game Informer.

"Hodně věcí potřebuje dovysvětlit. Také se blížíme do herního konce světa, který nastane roku 2012 a s tím je také třeba se nějak vypořádat v rámci série Assassin's Creed. Všechny příběhové nitky, které jsme rozhráli ve druhém dílu a v Brotherhood se dočkají svého rozřešení. Příběh zasáhne jak Desmonda s Eziem, tak starého dobrého Altaíra. Vysvětlíme vám, proč je Ezio tak důležitý pro celou sérii, jakou roli vlastně hraje v rámci celého příběhu, jakou má Altaír a jak do toho všeho zapadá Desmond, prostě všechno."

To znamená, že třetí díl by měl uvést na scénu zase novou postavu, nové prostředí a vůbec spoustu novinek. Je také docela nabílední, že pokud Microsoft skutečně chystá na příští rok oznámení nové konzole, mohl by být Assassin's Creed 3 jedním z launchových titulů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama