za-zklamani-ze-hry-dostat-penize-zpet
Novinka Za zklamání ze hry dostat peníze zpět

Za zklamání ze hry dostat peníze zpět

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

17. 5. 2011 10:47 9
Reklama

Nebývá zvykem, aby hráči byli odškodňováni za své zklamání. Pokud nějaká hra jednoduše nefunguje, nebo je s ní nějaký jiný problém, tak většinou dostanete své peníze zpět, ale kasírovat eura "jenom" za to, že hra nesplnila vaše očekávání, je trochu jiný příběh. Ten se ovšem povedlo napsat jistému hráči, který neměl příliš velkou radost z kopie hry Brink. Ta před několika dny vyšla a od nás schytala nelichotivé hodnocení čtyř bodů. Jeden člověk se s jejími (ne)kvalitami rozhodl nesmířit a napsal přímo na technickou podporu Valve, zda by mu nevrátili peníze zpět.

"Jsem vaším zákazníkem po dlouhé čtyři roky, koupil jsem si od vás plno her a tak doufám, že vyhovíte mé skromné prosbě. Brink jsem hrál zhruba hodinu, ale ta hra má tolik chyb, že k tomu rozhodně neplánuji přidávat ani minutu. Vzhledem k tomu, že jsem za ní utratil spoustu peněz, tak bych byl velmi rád, pokud byste mi vrátili za tento špatný vtip peníze. Rád si Brink koupím, až bude zcela bez chyb, ale teď bych ty peníze raději využil na koupi her jako Monday Night Combat, Magicka, Nation Red a možná i Amnesia."

Simsalabim! Do druhého dne měl onen hráč na svém Steam účtu zpátky své peníze, za které si poslušně skutečně koupil všechny hry, o kterých psal Valve. Že by nová móda? Moc bychom na to nespoléhali. Ale je vidět, že se slušností a vlídným slovem nejen pojdeš...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama