creative-potvrzuje-dalsi-total-war
Novinka Creative potvrzuje další Total War

Creative potvrzuje další Total War

Ondřej Švára

Ondřej Švára

18. 5. 2011 04:48
Reklama

"S Total Warem nikdy nekončíme, takže ano, pracujeme na novém," říká Mike Simpson ze studia Creative Assembly a neoficiálně tak představuje další díl, tentokrát již osmý, ve věhlasné strategické sérii.

Ta před jedenácti lety odstartovala s nenápadným titulem Shogun, na který si herní obec musela tak dlouho zvykat, že jeho prodeje po třech letech předčily ty launchové, ale aktuální nástupce - Total War: Shogun 2 (recenze), který hráče opět vítá v Japonsku šestnáctého století, se nachází již v úplně jiné situaci. Během čtrnácti dnů prodalo Creative přes půl milionu kopií nového Shoguna a to je na hardcore strategii velký úspěch, dodávající elán do žil a témata do pracovního plánu. Pro nový díl Total War se proto již nyní připravují minimálně artworky, ale ještě není známo, pro jaké období se autoři rozhodli. Na oficiálních fórech se to hemží tématy jako „barbarská Evropa v období invaze Sasů do Anglie“, ale nejpravděpodobnějším tématem bude znovu Řím a to v Rome 2: Total War. Rome totiž jako jediné velké téma v sérii ještě nedostalo své pokračování.

Zpráva o novém Total Waru následuje po pár dní staré novince o tom, že Creative Assembly ve spolupráci se Segou začali připravovat také ryze akční hru na vetřelčí téma s cílem vytvořit konkurenci Dead Spacu. Pane, panejo.



Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama