pracovnik-bioware-sepsul-zaklinace
Novinka Pracovník Bioware sepsul Zaklínače

Pracovník Bioware sepsul Zaklínače

Ondřej Švára

Ondřej Švára

18. 5. 2011 09:54 11
Reklama

Poměrně trapná praxe, jak zostudit konkurenci a naopak vyzdvihnout vlastní práci, se rozmohla u některých jedinců v renomovaném studiu Bioware. Člověk pod přezdívkou M_Stannard totiž včera ohodnotil na serveru Metacritics nového Zaklínače od CD Projektu nulou a napsal k němu desetiřádkový odstavec plný nelichotivých slov a nakonec samotný CD Projekt vyzval, aby si bral příklad z děl od Bioware, k němuž má však zaměstanecký poměr, jak už se v minulosti jednou potvrdilo.

Stannardovu  "recenzi" můžete vidět na screenshotu pod novým nickem "Bioware", protože situace na Metacritics se změnila. M_Stannard zmizel a místo něj se v popisku objevil právě nápis Bioware. A dále se mezi "amatérskými" recenzemi nalézá ještě jedno velmi podivné hodnocení, tentokrát podepsané jako "Bioware_intern". Jedná se o zásah správců samotného Metacritics, nebo naopak o něčí novou snahu ztrapnit Bioware ještě víc?

Každopádně to není poprvé, co se provalilo, že Bioware tajně ovlivňuje veřejné mínění na prestižním hodnotitelském serveru. Jistý Chris Hoban, zaměstnanec studia, před časem maximálně vychválil Dragon Age 2, protože měl pocit, že ostatní uživatelé nehodnotí DA2 dostatečně pozitivně. Podle všech indicií jde o téhož člověka, který nyní zaútočil na polskou konkurenci.

P.S.: Může být M.Stannard reminiscencí příběhové postavy Meredith Stannard? :)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama