bohemia-interactive-oznamilo-armu-3
Novinka Bohemia Interactive oznámilo Armu 3

Bohemia Interactive oznámilo Armu 3

Ondřej Švára

Ondřej Švára

19. 5. 2011 16:29 6
Reklama

Renomovaný vojenský simulátor ArmA od českého studia Bohemia Interactive vstupuje do svého třetího dějství! Vývojáři v aktuální tiskové zprávě tvrdí, že "nová Arma díky zásadním změnám v herním enginu nabídne hráčům unikátní zážitek v otevřeném herním světě," a oficiálně tak prohlašují vývoj Army 3 za skutečnost.

Vydání nové Army je naplánováno na léto příštího roku. "Adaptujte se v drsných podmínkách moderních pozemních bitev. Zvítězte v příběhem provázané kampani s otevřeným koncem," koresponduje mluvčí Bohemia Interactive Michal Harangozo a zároveň upozorňuje na prezentaci hry u příležitosti americké herní výstavy E3 (7. až 9. června).

Příběh nové Army vypráví, jak se západní Evropa po letech intenzivního válečného konfliktu s armádami "Východu" stala poslední výspou vojsk NATO a na pokraji porážky se vrchní velení NATO odhodlalo k zoufalému kroku: ve snaze získat přísně střežené vojenské tajemství je zahájena operace Magnitude. Malá skupina speciálních sil a výzkumníků je vyslána na ostrov ve Středozemním moři, hluboko za nepřátelskou linií, ale po prozrazení celé operace a zničení průzkumné jednotky se jistý kapitán Scott Miller ocitá na pobřeží nepřátelského ostrova. Přes nepřízeň osudu však pokračuje v plnění mise a uprostřed nelítostné přírody čelí nepřátelské přesile i následkům svých vlastních rozhodnutí.

Vývojáři slibují, že nový přírůstek do české válečné série bude mimo jiné obsahovat tradičně širokou škálu vozidel, letadel a lodí a že bojový arzenál zahrne válečný „vercajk“ od pistole až po nejpokročilejší zbraňové systémy.

Za pomoci fyzikálního enginu PhysX má být v Armě 3 také dosaženo lepší fyzikální simulace všech objektů a lepší interakce s herním prostředím. Stejně tak se zlepší i animační systém hry. Ředitel Bohemia Interactive Marek Španěl dodává: "Jsme potěšeni, že můžeme představit novou generaci našeho herního enginu Real Virtuality. Díky rozšířenému potenciálu nového herního enginu věříme, že se Arma 3 stane nejlepší vojenskou hrou z naší produkce."

Nezbývá než dodat, že máme nový impuls k tomu, abychom se těšili na E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama