cd-projekt-oznami-na-e3-novy-projekt
Novinka CD Projekt oznámí na E3 nový projekt

CD Projekt oznámí na E3 nový projekt

Ondřej Švára

Ondřej Švára

25. 5. 2011 07:45 1
Reklama

Pětačtyřicetiminutová prezentace má představit nový herní projekt polského CD Projektu na blížící se výstavě E3 (7. až 9. června). Tvůrci na něm pracovali již nějakou dobu zároveň s finalizací druhého Zaklínače a prý půjde o čistě konzolovou hru, dost možná "jen" o port samotného Zaklínače 2 na Playstation a Xbox. "Ano, to nové je Witcher hra a mohu říct, že konzolové hráče asi bude zajímat," vyjádřil se pro britský Eurogamer producent CD Projektu Tomasz Gop.

Nic víc se ale až do E3 dozvědět nemáme. Nakonec víme už jen to, že onen nový projekt zaručeně není Zaklínačem 3. Na něm práce podle Gopa ještě vůbec nezačaly.

The Witcher 2: Assassins od Kings je v prodeji od 17. května a v recenzích si odnáší hodnocení velmi pozitivní, vesměs nad devadesát procent. Release však není bez chyb. Majitelé krabicových i digitálních verzí mohou mít se spouštěním hry potíže. Zejména s online aktivací. Distributor Comgad proto zatím vydal seznam typických chybových hlášení. Doufejme, že kromě "nového titulu" pracuje CD projekt i na urychleném patchi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama