trojrozmerny-abe-ve-vysokem-rozliseni
Novinka Trojrozměrný Abe ve vysokém rozlišení

Trojrozměrný Abe ve vysokém rozlišení

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

26. 5. 2011 11:37 1
Reklama

Pokud se rozhlédnete po internetových diskusních fórech, která mají co dočinění s hrami, tak na nich čas od času naleznete člověka, který by si přál HD verze plošinovek s mudokonem Abem v hlavní roli. Bohužel, ani o Oddyseee, ani o Exoddus se tu bavit nebudeme. Řeč bude o hrách Stranger's Wrath a Munch's Oddysee, které sice mají s původními 2D plošinovkami společný jenom svět, ale samo o sobě se jedná o kvalitní kousky.

Před nedávnem vyšla reedice všech čtyř Oddworld her, která udělala radost všem majitelům PC. Teď se mohou na hrdiny se zašitou pusou těšit i vlastníci PlayStationu 3. K oboum původním plošinovkám, které si už teď můžete koupit (respektive, až bude služba dostupná) na PSN v rámci programu PS Classics přibudou i obě dvě další hry, které budou navíc obohaceny o HD grafiku ve vysokém rozlišení. Rovněž dabing bude znovu nahrán ve vyšší kvalitě, dočkáme se dokonce i zcela nových prostředí a lidé s PS Move také nezůstanou zahálet. Oddworld: Strangers Wrath se na PSN objeví už letos v létě, Munch's Oddysee by to měla stihnout do podzimu.

O verzi pro Xbox 360 zatím nepadlo ani slovo. Nicméně, pokud by se stalo, že obě hry zůstanou věrné pouze PS3, není všem dnům konec. Jednalo se totiž původně o Xbox-exkluzivitky, které jde bez problémů přehrát i na současných konzolích. Stačí zabrousit někde v bazaru, či na eBay a můžete hrát ještě dříve, než vaši kamarádi s PS3!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama