ubisoft-oznamuje-line-up-pro-vystavu-e3
Novinka Ubisoft oznamuje line-up pro výstavu E3

Ubisoft oznamuje line-up pro výstavu E3

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

26. 5. 2011 13:24 4
Reklama

Ubisoft se hodlá na letošní E3 představit v plné síle. Proto neskrývá nic ze svého očekávaného line-upu her a nabídne nám je všechny. Ať už v rámci své tiskové konference v pondělí, šestého června odpoledne (u nás v průběhu noci z pondělí na úterý), či přímo na výstavní ploše v podobě hratelných ukázek. A na informace o jakých hrách se tedy můžete těšit?

Základem je pochopitelně hardcore pětice, z níž si vybere naprosto každý. Skrývají se v ní takové skvosty jako Assassin's Creed: Revelations, Call of Juarez: The Cartel, Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier, ale i hodně zajímavě vypadající Driver: San Francisco, či Rayman Origins.

Mezi hrami, které budou distribuovány výhradně skrze online cesty si budete moci vybrat z trojice From Dust, Tom Clancy's Ghost Recon Online a TrackMania 2: Canyon.

No a na závěr tu máme něco pro příznivce pohybového ovládání, 3DS a Nintenda Wii. Vypíchnout z nich můžeme například taneční záležitost Just Dance, nový díl Your Shape, či zatím neoznámený chystaný návrat šílených králíků v Raving Rabbids.

Ve skrytu duše však doufáme, že toto není vše, co pro nás má Ubisoft připravené a přímo v rámci výstavy se vytasí ještě s nějakým tím esem z rukávu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama