hitman-absolution-bude-pristupnejsi
Novinka Hitman: Absolution bude přístupnější

Hitman: Absolution bude přístupnější

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

30. 5. 2011 13:51 10
Reklama

Už to začíná znít otřepaně, ale aktuálnímu trendu, na jehož základě se hry stávají jednodušší a jednodušší, se patrně nevyhne ani chystané pokračování Hitmana. Díl s podtitulem Absolution totiž bude podle vyjádření vývojářů z IO Interactive mnohem přístupnější, než předchozí kousky.

V rozhovoru pro DigitalTrends to potvrdil ředitel vývoje Tore Blystad a nezůstal jen u oné zmiňované přístupnosti: „Minulé hry s Hitmanem byly velmi hardcore. I přes to, že byly zasazeny do univerzálního [lehce uchopitelného] světa, bylo je velmi obtížné hrát. Proto je pro nás největší výzvou, zpřístupnit Absolution širšímu publiku a učinit hraní jednodušší i přístupnější.“

Po těchto slovech by se tedy mohlo zdát, že v IO dělají adventurku pro děti, v tomto případě ale tak skeptičtí nebudeme. Je totiž pravdou, že všechny předchozí hry série znamenaly pro velkou spoustou hráčů nepřekonatelnou výzvu, určité snížení nároků snad hře prospěje a pomůže ji dostat se do širšího povědomí. Ostatně, Blystad naznačil, že i přes to všechno zůstane Hitman: Absolution přikloněn spíše k hardcore publiku, které se může těšit na silný zážitek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama