odhaleni-sluzby-call-of-duty-elite
Novinka Odhalení služby Call of Duty Elite

Odhalení služby Call of Duty Elite

Marek Švrkala

Marek Švrkala

31. 5. 2011 11:39
Reklama

O možnosti jisté formy zpoplatnění multiplayeru série Call of Duty se mluví už několik let. Nakonec se zdá, že předplatné bude pouze jistým nadstandardem pro věrné fanoušky. Bobby Kotick s pomocí amerického deníku Wall Street Journal představil službu nazvanou Call of Duty Elite. Ta bude v základu zdarma, její vyšší verze ovšem bude vyžadovat pravidelný měsíční poplatek, který nepřesáhne hranici osmi dolarů.

V základní verzi by služba měla nabídnout podrobné hráčské statistiky a vylepšené sociální funkce po vzoru Facebooku. Propracované statistiky hráčům pomohou k zdokonalování herního stylu, jak ukazuje přiložené video. Předplatitelé vyšší verze Call of Duty Elite pak získají stahovatelný obsah. Automaticky jim tak budou přibývat nové mapy a další vymoženosti, které byly dosud distribuovány pouze pomocí DLC. Zatím není jasné, zda bude distribuce stahovatelných balíčků zároveň nadále probíhat klasickou cestou. Vedle tohoto má předplatné nabídnout ještě další bonusy, Activision je ale zatím nezveřejnil.

Zůstává tak otázkou, co vše služba nakonec nabídne a kolik bude stát. Je jasné, že se najdou fanoušci, kteří automatický přísun nového obsahu ocení, jiným ale nepochybné bude stačit základní verze zdarma. Služba Call of Duty Elite bude spuštěna zároveň s vydáním Modern Warfare 3 v listopadu tohoto roku, podporovat ji ale budou i další hry této série. Více informací bychom se měli dozvědět ještě dnes.


Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama